BERLINGSKE TIDENDE OG AOK SKREV I 2011
OM PINK FLAMINGO

OPRINDLIGT SKREVET AF BERLINGSKE TIDENDE


Foto: Dennis Lehmann
 
… Må vi ikke nok blive lidt længere?

Lækre hårspænder og sjove øreringe. Lune tørklæder og skægge blyanter. Duftlys, iPhonecases, gummistøvler, armbånd… Store og små går aldrig tomhændede eller idéforladte fra Tina Damborgs fantastiske univers Pink Flamingo – Strandvejens nok mindste butik med det største udvalg!

Her findes nemlig alt hvad der rimer på »Wauw« og »Sådan én må jeg bare eje«! Men sæt god tid af, man finder ikke den perfekte ’pink flamingo’ på et splitsekund… det kræver tålmodighed og disciplin – for der er meget man afsindigt gerne vil have med hjem!

Til næste år er det 30 år siden Tina Damborg vendte hjem fra et ophold i London, fuld af teenagemod og drømme: »Jeg havde lyst til lidt ’handel og vandel’, mine forældre havde butik og fra jeg var barn har jeg været vant til at færdes blandt kunder og varer, så det ligger i mit blod det med købmandsskab og at snakke med folk,« siger Tina, som startede sit Pink Flamingo univers i Hørsholm for 29 år siden og to år efter også i Hellerup.

Hun elsker at finde de gode ting i Italien, Tyskland og Frankrig – alt sammen noget hun 100% selv kan stå inde for, og så har hun i øvrigt fuldstændig check på alt hvad hun har i sin butik og hvor det er placeret! I starten var butikken hvid og minimalistisk, men efterhånden indrettede Tina stedet mere efter sin egen lyst og fornemmelse, og går ikke op i hvad folk tænker og synes – hun gør hvad hun har lyst til, og kunderne elsker hende for netop det: »Jeg sætter en ære i at huske folk og deres historie. Der skal være nærvær i det jeg gør, og jeg synes det er fantastisk at følge flere generationer af kunder,« siger Tina mens hun åbner skabet med de supercool stjerneøreringe for en kunde »som bare gerne lige vil røre ved dem«.

 

PINK FLAMINGO STRANDVEJEN161 2900 HELLERUP 39620739 CVR 34103070
DU KAN HOS PINK-FLAMINGO.DK BETALE MED DANKORT - ALLE BESTILLINGER BLIVER AFSENDT INDEN 5 HVERDAGE